• Verkiezing clubheld van het jaar

  7 nov 2018
 • Gaat VFC 10.000 euro winnen?

  Op alle sportverenigingen in ons land kom je hem of haar tegen: dat superlid zonder wie alles in het honderd zou lopen, de vrijwilliger die vaak onzichtbaar zijn werk doet voor velen, of het nu gaat om de boekhouding of het wassen van de shirts. Het AD wil deze vrijwilligers in het zonnetje zetten met de verkiezing Clubhelden van de amateursport.

  VFC heeft een vrijwilliger aangemeld en het zou mooi zijn als we als leden van onze club massaal op hem gaan stemmen. Natuurlijk zijn alle vrijwilligers bij onze club clubhelden en zou het natuurlijk mooi zijn als alle namen van de VFC-vrijwilligers genomineerd worden. Dat is om de prijs te winnen niet zo handig.

  Jorn van der Bie is het lid waarop we kunnen stemmen. We weten zeker dat als hij het woord gaat krijgen hij heel goed in staat is om de waarde van de vrijwilligers binnen VFC duidelijk te maken aan het grote publiek.

  Dus een stem op Jorn is een stem op ALLE VRIJWILLIGERS!!

  Hoet gaat het in zijn werk? Om in aanmerking te komen voor een prijs, moet een vrijwilliger minimaal 50 stemmen ontvangen. Per gemeente zal er een winnaar zijn op basis van de meeste stemmen. Uit alle gemeentewinnaars worden vijftien regiowinnaars gekozen. Deze regio’s zijn de verspreidings­gebieden van vijftien Persgroep-­titels: AD Amersfoortse Courant, AD De Dordtenaar, AD Groene Hart, AD Haagsche Courant, AD Rivierenland, AD Rotterdams Dagblad, AD Utrechts Nieuwsblad, AD landelijk, Brabants Dagblad, BN DeStem, Eindhovens Dagblad, de Gelderlander, PZC, de Stentor en Tubantia.

  Je kunt stemmen van 9 november tot en met 30 november via clubheld van het jaar!

  Op 6 december worden alle regiowinnaars bekendgemaakt.

  Half december is de landelijke prijsuitreiking, waarvoor alle 15 regiowinnaars worden uitgenodigd. Een vakjury beoordeelt tijdens deze feestavond wie van hen de titel Clubheld van de amateursport 2018 krijgt. De hoofdwinnaar ontvangt een cheque van 10.000 euro, te besteden door de club.

  Nu hebben we een mooie kans om als club te laten zien dat we eensgezind achter Jorn kunnen staan want weet bij deze verkiezing is een stem op Jorn een stem op ALLE VRIJWILLIGERS van VFC!!

  Verkiezing clubheld van het jaar 1