• VLAARDINGEN - VFC 2 is er niet in geslaagd de finale van de play-offs te behalen en te promoveren naar de eerste klasse. Het team zal komend seizoen opnieuw uitkomen in de reserve tweede klasse.

    VFC trapt om 11.00 uur af op de Westvliet in Den Haag. Na een klein kwartier spelen is het Noordhoek met een levens grote kans. Net buiten de 16 krult een doorgebroken Noordhoek de bal in de kruising waarop de keeper redding weet te brengen. Een redding met een zeer rood randje,… Ket is deze middag opnieuw de ongelukkige en moet na 27 minuten naar de kant met een knieblessure. Na diverse kansen over en weer, is het bij rust nog steeds 0-0.

    Na rust hetzelfde spel beeld. Beide teams krijgen kansen, maar zijn in de afronding nog niet scherp genoeg. Keepers van beide teams blinken uit. In minuut 60 is het Vink met een levensgrote kans, maar ook hij stuit op de doelman. In minuut ‘88 is het dan eindelijk raak, maar aan de verkeerde kant, vv Wilhelmus 2 maakt de 1-0. Niet veel later is het opnieuw raak, in minuut ‘90 maakt vv Wilhelmus de 2-0.

    Een seizoen waarin in competitie verband slechts 2x werd verloren van de uiteindelijke kampioen komt ten einde. Ondanks dat VFC 2 niet weet te promoveren, een knappe prestatie.

rfwbs-slide