• De spelers van VFC JO11-1 en 2 hebben in de vroege morgen 2 mooie overwinningen behaald en mogen daarna uitkijken naar het einde van de middag. Ze mogen namelijk met VFC (za) het veld op lopen. Onder leiding van Julian, Maarten en Kasper wachten de spelers enthousiast in de kleedkamer totdat ze worden opgehaald.

    Voordat de spelers mee het veld op mogen lopen, volgt eerst een klein partijtje tegen de wissels van VFC (za). De spelers genieten volop en laten hun skills aan de wissels zien.
    Daarna is het moment dan eindelijk daar, onder gejuich en knallen van het vuurwerk het veld op lopen met VFC (za). De spelers kijken hun ogen uit en komen super enthousiast het veld af, waarna ze de dag afsluiten met een patatje in de kantine.

    Tof om op deze manier de jeugd met de senioren samen te brengen. “Over een paar jaar sta ik daar ook” hoor ik nog een speler zeggen. Wie weet...

    VFC JO11-1 en JO11-2 het veld op met VFC (za) VFC JO11-1 en JO11-2 het veld op met VFC (za) 1 VFC JO11-1 en JO11-2 het veld op met VFC (za) 2 VFC JO11-1 en JO11-2 het veld op met VFC (za) 3

rfwbs-slide