• Op het zonnige en drukbezochte sportpark van DVO´32 werd in een spannende finale buurman CWO JO9-1 met 5-3 verslagen. Onder toeziend oog van talloze familieleden schoten de Kwekkers uit de startblokken. Een 3-0 voorsprong was dan ook niet geheel onterecht. CWO liet zich het spreekwoordelijke kaas echter niet van het brood eten en vocht zich knap terug tot 3-2. Een spannende fase volgde, waarna VFC weer uitliep tot 5-2. Vlak voor tijd kon CWO nog iets terugdoen, maar echt spannend werd het niet meer in Vlaardingen-West.
    Zo winnen de jongens van trainers Freek en Robert voor het tweede jaar op rij het Vlaardings kampioenschap. Ook internationaal staan de jongens inmiddels op de kaart; de Germany Cup in Dortmund werd overtuigend gewonnen! Komend seizoen zullen de jongens het zonder hun befaamde trainersduo moeten doen; trainers Freek en Robert nemen even afstand van het selectievoetbal en gaan aan de slag met de JO8-3.
    In de middag werd er overigens nog een individuele prijs gewonnen door een speler van de JO9-1. Zo wist Boaz de penaltybokaal te winnen in de categorie JO8/9!
    VFC JO9-1 heeft het Vlaardings voetbalkampioenschap gewonnen 2 VFC JO9-1 heeft het Vlaardings voetbalkampioenschap gewonnen 1
rfwbs-slide