• DORTMUND - VFC JO9-1 heeft dit weekend de Germany Cup in Dortmund op haar naam geschreven. De jonge Kwekkers versloegen diverse tegenstanders uit Nederland, België en Duitsland.

  Met tegenstanders als SuS Kaiserau (Duitsland), TuS Westfalia Wethmar (Duitsland), FC Gerpines (België), IJFC (Nederland) en Mifano (Nederland) kreeg de JO9-1, verdeeld over 2 dagen, een zeer gevarieerd deelnemers veld tegenover zich.

  Met 18 punten uit 7 wedstrijden eindigde Kwekkers samen met SuS Kaiserau (Duitsland) en het eerste team van FC Gerpines (België) in de top van de ranglijst. Op doelsaldo (+15), en anders op onderling resultaat, eindigde de Kwekkers echter op de eerste plaats. En zo was het uiteindelijk VFC JO9-1 die de Germany Cup op haar naam mocht schrijven.

  Een goede prestatie van de jongens!
  Zo maakt VFC zelfs over de landsgrenzen furore!

  VFC JO9-1 toernooiwinnaar in Dortmund 1

  Borussia Dortmund:
  De jonge Kwekkers waren niet alleen zelf actief op het veld, maar bezochten ook een wedstrijd van Borussia Dortmund II. Door het aanstekelijke enthousiasme van de jongens trokken zij de aandacht van de Nederlandse Dortmund speler Prince Aning. Na afloop van de wedstrijd beloonde hij de jongens door voor iedereen (!) een Dortmund shirt te kopen. Een onvergetelijke ervaring!

rfwbs-slide