• Door een zwaarbevochten 2-3 overwinning op RVVH zijn de jonge Kwekkers samen met Feyenoord gepromoveerd naar de tweede divisie.

    De mannen wisten vroeg in de eerste helft op 0-1 te komen en een penalty leek de wedstrijd al vroeg in het slot te gooien. De 11 metertrap werd jammerlijk gemist en uit een directe tegenaanval wisten de Ridderkerkers op gelijke hoogte te komen. Toen de goed leidende arbiter ook nog een strafschop zag aan VFC-zijde leken de vlaardingers te moeten gaan rusten met een achterstand. Ook deze penalty werd echter gemist, waardoor de rust met 1-1 werd bereikt.

    In een vooral spannende tweede helft wisten de jonge Kwekkers steeds weer op voorsprong te komen. Zeb Scheper maakte de 1-2 en Mick Struis zette de 2-3 op het scorebord. Hoewel de mannen van RVVH bleven aandringen hield keeper Bart van Rij zijn doel verder schoon. Doordat ook Feyenoord won van Baronie zijn de Kwekkers samen met de mannen uit Zuid onbereikbaar geworden voor de concurrentie. Samen zullen ze de komende twee wedstrijden nog uitmaken wie zich tot kampioen van de derde divisie mag kronen!

    VFC beschikt met dit team in iedere geval over veel jeugdig talent voor de toekomst!

    VFC ONDER 23 PROMOVEERT NAAR DE TWEEDE DIVISIE!

rfwbs-slide