Vfc zondag speelde vandaag een thuiswedstrijd tegen Cluzona. Na 2 nederlagen (Berk Vooruit en Rbc) werd het weer eens tijd voor 3 punten.

Vfc ging van start met de volgende namen: Jari Kuup, Robbert Bot, Stan Rook, Remco Rook, Mitchell de Bruin, Colin Huis in't Veld, Mo Bellezghari, Kavi Gayadien, Axel de Bruijn, Bram van Rij en Roy vd Graaf.
    Wissels: Furkan Ince, Mo Atay, Sjors vd Brug, Olivier Vrijenhoek, Olaf Staar, Sven Goedendorp, Lars van der Zee en Jim Meinen.
    Afwezig: Bryn Siegersma en Michael vd Boor ivm blessures.
    De wedstrijdbal vandaag werd gesponsord door Huisartsenpraktijk Copenhaege uit Vlaardingen.

Onder leiding van Scheidsrechter van Mierlo begon om 14 uur de wedstrijd.
    De 1e 15 min was Vfc niet wakker. Cluzona liet zien dat het niet vanuit Wouw was gekomen om hier te verliezen.
    Gelukkig was Vfc wel bij de les om de afgesproken taken goed uit te voeren..

In de 25e minuut was het Robbert Bot die op rechts de ruimte kreeg om de achterlijn te halen. Hij gaf voor en bereikte Bram van Rij die de 1-0 binnenschoot.
    Hierna was het verzet van Cluzona gebroken en kwamen deze de rest van de wedstrijd bijna niet meer voor. Zonder andere tekort te doen, stond het centrum onder leiding van de gebroeders Rook als een huis. Cluzona kwam er niet door en raakte wat gefrustreerd. De russtand was 1-0.
    In de tweede helft was het hetzelfde spelbeeld als de 1e. Cluzona kon niet en Vfc hoefde niet. Toch kreeg Vfc de kansen om de score uit te bouwen maar steeds werd daarin gefaald. Maar na 7 min blessuretijd floot de Scheidsrechter af en was het Vfc dat door deze overwinning de 2e plek heroverde. Door zelf te winnen van concurrent Cluzona en het gelijke spel van Antibarbari bij Sc Gastel staat Vfc nu op de 2e plek.

Voor de winterstop rest nog de uitwedstrijd bij Vv Jeka in Bavel. Bij winst sluit Vfc de 1e helft van de competitie af op de 2e plek.