• HELLEVOETSLUIS - VFC (za) is er vanmiddag in geslaagd om de wedstrijd tegen FC Vlotbrug winnend af te sluiten. In de resterende 20 minuten wisten de kwekkers dankzij een doelpunt van de Bruin de wedstrijd naar zich toe te trekken.

  De wedstrijd die zaterdag 9 april op de planning stond, werd destijds in de 70e minuut bij een 0-0 stand gestaakt. Bravenboer (FC Vlotbrug) kreeg een dubbele beenbreuk te verwerken. Het gaat naar omstandigheden goed met de verdediger.

  Met nog 20 minuten op de teller werd vanmiddag om 14.30 uur de wedstrijd hervat met een scheidsrechters bal. De Vlaardingers trokken ten strijden met een zeer aanvallend ingesteld team. De zaterdag kwekkers wilden kosten wat kost met de overwinning terug naar Vlaardingen.

  Na 3 minuten is het echter FC Vlotbrug dat de eerst grote kans krijgt, maar Verkade brengt redding. Een minuut later ligt de bal aan de ander kant in het doel. Betcke stoomt op over de rechter flank, geeft af op van Mil die de Bruin weet te vinden, 0-1.

  In minuut 82 is Bokx nog dichtbij de 0-2. Hij verwerkt een voorzet van Pranger via de doelman op de lat.

  Met deze overwinning blijft het ‘gaatje’ met directe concurrent Zuidland 5 punten. Aanstaande zaterdag mogen de Vlaardingers op bezoek in Maasland.  MVV’27, waar eerder dit seizoen de enige nederlaag tegen werd geleden (1-2), is dan de tegenstander. De zaterdag kwekkers kunnen uw steun dus goed gebruiken! De wedstrijd kent een aanvangstijd van 14.30 uur.

   

rfwbs-slide