• MAASLAND - Aan een niet al te hoogstaand duel hebben de zaterdag kwekkers gisteren een punt overgehouden. Op een vrijwel onbespeelbaar veld eindigt het duel MVV'27 - VFC (za) in 1-1.

    Voor beide teams is het lang vrijwel onmogelijk om tot kansen te komen op het slechte veld, tot Pranger halverwege de eerste helft opstoomt en wordt neergehaald in het strafschop gebied. de Bruin faalt niet en schiet de 0-1 tegen de touwen. Voor rust wordt de 1-1 al binnen gewerkt. Een schot van Berrevoets wordt nog geblokt, de opstuiterende bal wordt binnengekopt door Zwaard, 1-1.

    Ook na de rust heeft VFC (za) het betere van het spel. Pranger lijkt te scoren, maar achter de MVV'27 doelman weet een verdediger redding te brengen. Vervolgens lijkt Bokx binnen te koppen, maar opnieuw wordt er redding gebracht op de doellijn.

    Door de einduitslag bij Vierpolders - Zuidland (3-1), vergroot VFC (za) de voorsprong naar 6 punten met nog 7 wedstrijden te gaan. Zaterdag 30 april komt Vierpolders op bezoek in Vlaardingen. Het duel begint om 15.00 uur.

rfwbs-slide