• HARDERWIJK – Een geslaagd trainingskamp van VFC (za) werd afgelopen zaterdag afgesloten met een tweeluik tegen Zwart Wit ’63. De equipe van van Loenen en Nasri won door doelpunten van Pranger, Timmers en Warnaar met 3-4 in Harderwijk.

    VFC (za) komt na dertien minuten op voorsprong door een doelpunt van Joep Pranger. Na 28 minuten moet gelegenheids keeper Warnaar de 1-1 incasseren.
    Na rust enkele wijzigingen in het team van de zaterdag kwekkers waardoor spits Bokx zijn debuut maakte onder de lat. In de 53e minuut is het Vince Timmers die de 1-2 uit een corner van Joep Pranger binnen kopt. Het is opnieuw Joep Pranger die er twintig minuten voor tijd 1-3 van maakt. De Vlaardingse oefenzege lijkt veiliggesteld, maar vijf minuten later ligt de bal aan de andere kant alweer in het net, 2-3. Een minuut voor tijd wordt Niels Vink vanaf de middenlijn weggestuurd, die de bal voorlegt aan Eerde Warnaar, 2-4. Zwart Wit’63 doet in de blessuretijd nog wat terug, maar weet de winst niet meer in gevaar te brengen. Het duel eindigt in 3-4.

    Het betekend alweer de tweede oefenzege tijdens de voorbereiding voor de zaterdag kwekkers. Eerder werd tweede klasser NSVV uit Numansdorp op het eigen terrein met 3-2 aan de kant gezet. Aankomende zaterdag staat om 12.30 uur de wedstrijd Hillegersberg-VFC (za) op het programma.

    Eerder op de dag verloor het tweede zaterdag elftal van VFC met 4-2 van Zwart Wit ’63. Doelpuntmakers: Niels Vink en Julian Keizerwaard.

rfwbs-slide