• VFC zette vrijwilligers in het zonnetje met een hapje en een drankje

 • Als we een oproep plaatsen om leuke anekdotes en foto's op te sturen en we laten het beeldmateriaal van een geslaagde vrijwilligersmiddag op de plank liggen... dan zou het bijna fout gaan. Maar... dat laten we niet gebeuren dus alsnog een fotoimpressie van een geslaagde vrijwilligersmiddag op 14 mei j.l. de dag dat er kampioenschappen werden behaald.

  Op zaterdagmiddag 14 mei 2022 werden de vrijwilligers, die zich aangemeld hadden, onthaald bij VFC met een glas bubbels, een aantal consumptie bonnen en ondertussen liepen er, jawel, vrijwilligers rond met schalen met daarop heerlijke hapjes. Het was een gezellige bijeenkomst waar de vrijwilligers elkaar direct vonden in mooie gesprekken met op de achtergrond een volle tribune en een prima wedstrijd.

  VFC bedankt voor het extra (vrijwilligers-) zonnetje op deze mooie zaterdagmiddag.

  En vrijwilligers dank jullie wel voor al die uren die jullie vrijmaken voor de club!!

  Hieronder de foto's met dank aan Yvonne Bannink

  VFC zette vrijwilligers in het zonnetje met een hapje en een drankje 1VFC zette vrijwilligers in het zonnetje met een hapje en een drankje 2VFC zette vrijwilligers in het zonnetje met een hapje en een drankje 3VFC zette vrijwilligers in het zonnetje met een hapje en een drankje 4VFC zette vrijwilligers in het zonnetje met een hapje en een drankje 5VFC zette vrijwilligers in het zonnetje met een hapje en een drankje 6VFC zette vrijwilligers in het zonnetje met een hapje en een drankje 8VFC zette vrijwilligers in het zonnetje met een hapje en een drankje 9VFC zette vrijwilligers in het zonnetje met een hapje en een drankje 10VFC zette vrijwilligers in het zonnetje met een hapje en een drankje 11VFC zette vrijwilligers in het zonnetje met een hapje en een drankje 12VFC zette vrijwilligers in het zonnetje met een hapje en een drankje 13VFC zette vrijwilligers in het zonnetje met een hapje en een drankje 14

rfwbs-slide