• VLAARDINGEN - Nadat bekend werd dat de de zondag selectie komend seizoen uit 1 selectie elftal zou bestaan (geen presentatief 2e elftal) was het afwachten hoe deze eruit zou komen te zien.

  Tijdens het seizoen waren er al diverse spelers die afscheid hadden genomen. Ook was er het vervroegde afscheid van hoofdtrainer Jesper Gudde. Door een positieverbetering bij Sparta was het helaas niet mogelijk om het seizoen af te maken. Tim Stad en Bert van Saus namen het stokje over en dit resulteerde in een 5e plaats in de eindklassering. Het tweede elftal werd bijna ongeslagen kampioen (verloren alleen de laatste wedstrijd).

  VFC (zo) staff:
  Aankomend seizoen zal de zondag selectie onder leiding staan van een vernieuwde staff.

  Joren Tromp (hoofdtrainer):
  Tromp heeft jarenlang gespeeld voor DHC. Bij DHC pakt Tromp ook zijn trainerscarriere op. Bij DHC traint Tromp diverse jeugdteams. Na DHC stapt Tromp over naar Barendrecht waar hij de JO23 onder zijn hoede krijgt.
  Daarnaast is Tromp actief bij de KNVB voor jeugdplan Nederland en als docent voor de UEFA C (youth) cursus.

  Kevin van Zon (assistent-trainer):
  van Zon heeft jarenlang gespeeld voor Delfia en de Haagse selectie. van Zon begint op zijn 15e met training geven bij Delfia. Hier traint hij 7 jaar lang de jeugd elftallen JO8 t/m JO15. Hierna maakt van Zon de over stap naar Soccer Boys. 7 jaar lang traint hij JO17. Via Quick JO19 en Delfia 1 en 2 komt van Zon bij de opleiding van Sparta Rotterdam terecht. Hier traint van Zon de jeugdelftallen van JO13 t/m JO17. Hierna traint van Zon 1 jaar DHC JO19.
  van Zon is momenteel al 10 jaar scoutingscoordinator, talentcoach JO15/JO16/JO17 bij de KNVB, scout voor nationaal JO13 t/m JO17 en al 14 jaar knvb docent UEFA C. Daarnaast was van Zon afgelopen seizoen vanuit de complete techniek actief als HJO bij Alphense Boys.

  Verder bestaat de staf uit:
  Michel Gijzen - Verzorger
  Mickey Gijzen - Assistnt scheidsrechter
  Mo Boukhidous - Teammanager
  Herman Kok - Teammanager

  Grensrechter van het eerste elftal Ron Watts stopt en gaat zich focussen op een mooie job bij Feyenoord. Hij gaat daar zijn oude hobby als steward uitoefenen.
  Trainers van het tweede elftal Ronald van Schaijk, Roelof Grant (beide excelsior '20 JO19-1) en Yannick Ravenstijn (vrienden team) verlaten de zondag selectie.

  VFC (zo) Selectie:
  De nieuwe trainer Joren Tromp heeft samen met assistent trainer Kevin van Zon de beschikking over 23 spelers, waarvan 2 keepers. Er zijn 3 nieuwe aanwinsten te verwelkomen:

  Muhammed Atay:
  Atay begint met voetballen in de jeugd bij DHC voordat hij wordt opgemerkt door ADO Den Haag. Via ADO Den Haag en diverse profclubs in Turkije komt Atay bij Alphense Boys terecht. Afgelopen seizoen komt Atau uit voor bvv Barendrecht JO23.

  Kavi Gayadien:
  Gayadien begint met voetballen bij bvv Barendrecht en doorloopt hier de gehele jeugdopleiding. Afgelopen seizoen komt Gayadien uit voor bvv Barendrecht JO23.

  Furkan Ince:
  Ince begint met voetballen bij Haaglandia voordat hij de overstap maakt naar Tac'90. Afgelopen seizoen komt Ince uit voor Tac'90 JO23.

  VFC (zo) selectie bekend
  Foto: Kevin van Zon, Muhammed Atay, Furkan Ince, Kavi Gayadin en Joren Tromp.

  Van de huidige selectie nemen de volgende spelers afscheid:
  Mats Broek - VFC (za)
  Anne Boerma - DVO'32
  Robin Hos - Excelsior '20
  Masud Hooi - Excelsior'20
  Denilson Galong - Zwaluwen
  Damian van Mil - Vrienden team
  Sam Hosman - Onbekend
  Jasper Jongejan - Stopt
  Tim Gudde - Stopt

  VFC zondag selectie 2022-2023:

  1. Muhammed Atay
  2. Kavi Gayadien
  3. Furkan Ince
  4. Axel de Bruijn
  5. Mitchell de Bruin
  6. Sven Goedendorp
  7. Roy van de Graaf
  8. Bram van Rij
  9. Remco Rook
  10. Sjors van de Brug
  11. Daan Bosch
  12. Collin Huis in 't Veld
  13. Olivier Vrijenhoek
  14. Olaf Staar
  15. Stan Rook
  16. Bryn Siegersma
  17. Mohammed Bellezghari
  18. Jim Meinen
  19. Roan de Ligt
  20. Robbert Bot
  21. Mick van Vliet
  22. Jari Kuup (k)
  23. Michael van der Boor (k)

   

rfwbs-slide