• Vfc Zondag 1 speelt laatste thuiswedstrijd gelijk.

 • Vfc zondag neemt afscheid van Tim Gudde, Jasper Jongejan, Anne Boersma en Denilson Galong in laatste thuiswedstrijd.

  Vfc zondag speelde de laatste thuiswedstrijd van deze competitie. Tegenstander was Fc IJselmonde uit Rotterdam. De uitwedstrijd werd met 1-3 gewonnen.. Dat het geen makkie zou worden was vooraf al bekend. Alleen kan je het jezelf heel lastig maken als niet iedereen voor de volle 100% gefocust is.
  Voor de wedstrijd werd Jasper Jongejan gehuldigd omdat hij 200+ wedstrijden in het 1e gespeeld heeft.

  Met vrouw en zoon nam hij bloemen en een ingelijst shirt in ontvangst. En werd hij als echte Vfc-er bedankt voor zijn verdienste en inzet voor Vfc.

  Hierna was het tijd voor de wedstrijd. Trainers-duo Tim Stad en Bert van Saus stuurde de volgende namen het veld in...:
  Jari Kuup, Axel de Bruijn, Stan Rook, Remco Rook, Anne Boersma, Sven Goedendorp, Tim Gudde, Jasper Jongejan, Bryn Siegersma, Bram van Rij en Denilson Galong. Wissels: Robin Hos, Roy vd Graaf, Mitchell de Bruin, Colin Huis in't Veld en Robbert Bot.

  Vfc starte redelijk de eerste helft. Het ging opzoek naar een snelle voorsprong. Maar helaas lukt het in deze eerste helft niet om de diverse 100% kansen te benutten. En een oude voetbalwet komt dan boven water.....Als jezelf niet scoort doet de tegenstander het wel. En wat voor goal.... een corner van rechts word met een halve omhaal ingeschoten en liet Jari Kuup kansloos... 0-1 dus!!
  In deze eerste helft viel de afscheid nemende Anne Boersma uit en werd vervangen door Mitchell de Bruin.

  In de rust wat puntjes op de i en afspraken maken zo door te gaan en de kansen nu wel te benutten.

  Helaas was de 2e helft in de eerste 35 min niet om aan te zien. Binnen deze tijd is alleen noemenswaardig dat in minuut 65 Jasper Jongejan, Tim Gudde en Denilson Galong een afscheidswissel kregen. Tim en Jasper stoppen en Denilson gaat naar buurman Zwaluwen. Met Roy vd Graaf, Colin Huis in't Veld en Robbert Bot in het veld ging Vfc op jacht naar een tegentreffer. Deze viel ook in de 73e minuut is het Roy vd Graaf die voorkopt en het is Bram v Rij die binnenschiet. Vfc terug in de wedstrijd en op jacht naar de gelijkmaker. In minuut 90 was het Robbert Bot die een diepe bal gaf op Roy vd Graaf en die kwam alleen voor de keeper en schoot de 2-2 binnen.... Zat er dan nog meer in? Nee is het antwoord... wel te benoemen dat Jari Kuup in de laatste minuten enkele goede reddingen had waardoor het 2-2 bleef.

  Volgende week mogen we uit naar de kersverse koploper Wippolder. Thuis werd er met 1-4 verloren. Hopelijk is iedereen dan voor de volle 100% aanwezig en spelen we niet zoals vandaag met 7 of 8 man....Alleen dan kan er misschien wel een goed resultaat inzitten. En anders is thuisblijven een optie!!!

  Vfc 2 won vandaag met 2-0 van nr 2 Rvc'33 en liet zo zien de terechte kampioen te zijn.
rfwbs-slide