• Vfc Zondag gelijk tegen Rkdeo

 • Na een vrij weekend was het vandaag de beurt aan Rkdeo om naar de Sportlaan te komen.  Vfc had na de nederlaag bij Laakkwartier iets recht te zetten.  Helaas mocht er vandaag geen publiek aanwezig zijn.

  Er werd gestart in de vgende opstelling: Robin, Axel, Stan, Remco, Mitchell, Robbert, Tim, Roy, Bryn, Colin en Sven.  De wissels waren: Jari, Jasper, Denilson, Anne en Bram.

  Vfc ging goed van start. Er werd goed gecombineerd en als de bal verloren werd hadden we hem ook snel weer terug.  Helaas resulteerde dat niet in grote kansen.   Rkdeo kreeg deze wel.  Maar er werd niet gescoord. 
  De ruststand was 0-0.

  In de tweede helft ook een gelijk opgaande wedstrijd. 

  Toch was het Rkdeo die een penalty kado kreeg. Een weggewerkte kopbal kwam op de hand van Colin en de Scheidsrechter zag hier een duidelijke handsbal in....  Rkdeo pakte dit kadootje uit en zo stond het 0-1. 

  Hierna kreeg Vfc toch wel de grootste kansen. Colin miste een opgelegde kans en ook de ingevallen Bram miste 1 op 1 met de keeper.   In de rebound was het Sven die op de lat schoot.   Het zat niet mee op dat moment. 

  Gelukkig duurt een wedstrijd 90+ minuten. Want in de 90e minuut kreeg Vfc een penalty. Robbert werd aangetikt binnen de 16 meter en de Scheidsrechter gaf hem.  
  Dan was er de vraag 'Wie gaat deze belangrijke pingel nemen?'
  Na overleg tussen Bryn en Axel was het Axel die hem ging nemen. 

  De spanning was te voelen.....
  En toen de ontlading want Axel scoorde de verdiende gelijkmaker.  1-1.

  Na 5 minuten blessuretijd was daar het einde.  Een hard werkend Vfc pakte een verdiend punt.

  Volgende week gaan we op bezoek bij Vv Meeuwenplaat.
rfwbs-slide