• Vfc zondag scoort 12x tegen Meeuwenplaat

 • Na de slechte wedstrijd vorige week uit bij Hmsh (wel 1-2 winst), was het vandaag de kans om een goede pot te spelen tegen Meeuwenplaat. Een revanche op een collectieve off-day.

  Trainer Tim Stad koos de volgende 11 namen om mee te starten:
  Robin Hos, Axel de Bruijn, Stan Rook, Mitchell de Bruin, Roy vd Graaf, Sven Goedendorp, Tim Gudde, Colin Huis in't Veld, Anne Boersma, Bryn Siegersma en Bram v Rij. Wissels: Jari Kuup, Jasper Jongejan, Denilson Galong en Robbert Bot.
  Vfc ging goed van start.. in de 5e minuut was het Colin Huis in’t Veld die Bram v Rij wegstuurde en die schoot de 1-0 binnen. De 2-0 volgde snel want het was Stan Rook die op de doellijn binnenschoot. Er waren toen pas 14 minuten gespeeld. 6 minuten later was het de beurt aan aanvoerder Bryn Siegersma die een corner van Axel de Bruijn binnen kopte en de 3-0 op het scorebord zet. De 4-0 werd ook gemaakt door Bryn Siegersma die door Anne Boersma met een diepte pass in stelling werd gebracht. 5-0 werd het na 26 min spelen door Bram v Rij. Na een pass van Tim Gudde kon hij afronden.
  In minuut 34 kreeg Vfc een corner die door Axel de Bruijn genomen werd. Anne Boersma kon deze binnen schieten en zo de 6-0 op het bord zetten.. Dit was ook de russtand.

  Na rust 3 wissels: Roy vd Graaf, Tim Gudde en Mitchell de Bruin bleven in de kleedkamer en Jasper Jongejan, Denilson Galong en Robbert Bot kwamen erin...

  Denilson Galong liet zich gelijk zien en scoorde in korte tijd 3x.. Hij scoorde 2x uit een voorzet van Axel de Bruijn en uit een combinatie met Sven Goedendorp. Zo stond het na een uur spelen 9-0. Goal nr 10 was een prooi voor Bram v Rij. Het slotakkoord was voor Bryn Siegersma die zijn 3e en 4e maakte en voor Vfc de 11e en 12e goal. En 12-0 werd ook de eindstand.

  Doelpuntenmakers:
  Bryn Siegersma 4x
  Bram van Rij 3x
  Denilson Galong 3x
  Stan Rook 1x
  Anne Boersma 1x

  Na het slechte spel van vorige week een prima herstel als team!!

  Volgende week spelen Vfc 1 en 2 beide uit bij Coal en zal het niet zo makkelijk gaan als vandaag...

  Vfc 2 won met 4-0 van Antibarbari 4 en is hard op weg naar het Kampioenschap!!! Zij staan 13 punten voor op de nr 2 Ona 2.
rfwbs-slide