• VFC zondag weet weer wat winnen is....


 • Vfc zondag weet weer wat winnen is...

  Na een gelijkspel en een nederlaag werd het tijd om weer eens 3 punten binnen te halen voor VFC zondag.

  Dit moest gebeuren in de thuiswedstrijd tegen Rkvv Roosendaal. De uitwedstrijd werd met 0-3 gewonnen en toch was dit geen makkelijke zege. Dus vooraf was VFC zondag gewaarschuwd.

  De wedstrijdbal werd gesponsord door Voetbalshop Roosendaal.

  VFC zondag ging van start met de volgende namen:
  Jari Kuup, Robbert Bot, Stan Rook, Remco Rook, Jim Meinen, Axel de Bruijn, Kavi Gayadien, Mo Atay, Olaf Staar, Bryn Siegersma en Furkan Ince.
  De wissels vandaag waren:
  Michael vd Boor, Roy vd Graaf, Colin Huis in't Veld, Sven Goedendorp, Mo Bellezghari, Olivier Vrijenhoek en Mitchell de Bruin.

  Afwezig waren: Bram v Rij (Schorsing), Sjors vd Brug (Ziek) en Lars van der Zee (Ziek)

  Vanaf het 1e fluitsignaal was het wel duidelijk dat VFC zondag het spel moest maken en hierdoor ook veel de bal zou hebben. Het veldoverwicht resulteerde niet in veel kansen. Toch was het Rkvv Roosendaal dat vlak voor rust op een 0-1 voorsprong kwam. Keeper Jari Kuup van VFC zondag kwam uit waar hij eigenlijk niet hoefde uit te komen.. Op zijn terugweg richting zijn goal kreeg hij een schot niet onder controle en zo kon de spits van Rkvv Roosendaal de 0-1 binnenschieten.

  Vlak hierna floot de prima leidende Scheidsrechter voor de rust. Stand 0-1.

  In de rust werden de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet. En ging VFC zondag opzoek naar allereerst de gelijkmaker en hopelijk meer...

  En de gelijkmaker kwam ook... een diepe bal van Jari Kuup op spits Olaf Staar resulteerde in een penalty voor VFC. Olaf werd onregelmatig binnen de 16 meter neergelegd en zo kreeg VFC de penalty en de verdediger van Rkvv Roosendaal zijn 2e gele kaart dus rood! Rkvv Roosendaal moest verder met een man minder en Axel de Bruijn mocht aanleggen voor de gelijkmaker. En dit deed hij zoals het moet. 1-1 en VFC kon op zoek naar de voorsprong. En die voorsprong kwam er ook.... Een corner van Axel de Bruin werd binnen gekopt door Olaf Staar. Hij beloonde zijn basisplaats met een prima goal.
  Nog geen 2 minuten later werd het 3-1 door Robbert Bot die een goede actie van de ingevallen Sven Goedendorp afronde.

  En zo speelde VFC zondag de wedstrijd uit en waren de 3 punten een feit. Volgende week is er de lastige uitwedstrijd bij Vv Coal.
  Dit zal zijn zonder Axel de Bruijn die voor 3 maanden gaat rondreizen in Azie. De selectie van VFC zondag wenst hem heel veel plezier toe!!!

  Vooraf kreeg Hoofdsponsor Nico Zonne van Euro Forwarding een ingelijst wedstrijdshirt.

 • Ja

rfwbs-slide