• Vfc zondag wint in blessuretijd bij Hmsh


 • Vfc zondag speelde op 2e paasdag de uitwedstrijd bij Hmsh in Den Haag. Thuis werd er na een snelle 2-0 voorsprong gelijk gespeeld met 3-3.

  Vfc begon met de volgende opstelling: Robin Hos, Axel de Bruijn, Stan Rook, Mitchell de Bruin, Roy vd Graaf, Sven Goedendorp, Tim Gudde, Robbert Bot, Bram v Rij, Bryn Siegersma en Colin Huis in’t Veld. Wissels : Jari Kuup, Jasper Jongejan, Denilson Galong en Anne Boersma.

  Om 14.40 werd er eindelijk afgetrapt onder leiding van Scheidsrechter Hamer. Vfc begon zwak en dit werd eingelijk het gezicht van de hele wedstrijd. Vfc kon niet beter en Hmsh wilde niet beter. Zo was het met de rust 0-0 en leek dit ook de eindstand te gaan worden.. In minuut 61 kwam Denilson Galong in het veld voor Robbert Bot. Hierdoor hoopte Vfc aanvallend wat meer te brengen.

  In de 68e minuut kwam Hmsh uit het niets op 1-0. Op randje buitenspel mocht de spits toch doorgaan en maakte de 1-0. Hierna kreeg Hmsh nog een goede kans, maar werd de bal net op tijd van de lijn afgehaald. Maar aanvoerder Bryn Siegersma schoot in de 81e minuut voor het tussen de palen en het was meteen raak. Vanaf 25 meter ging deze bal er in.. Een klein keepers foutje van de keeper van Hmsh was nodig om ons de wedstrijd in te helpen.
  Vfc zag vanaf dit moment kans om voor vol de overwinning te gaan. Met Jasper Jongejan en Anne Boersma voor Mitchell de Bruin en Colin Huis in’t Veld in de 86e minuut ging Vfc vol voor de 3 punten En dat werd beloond. Want in minuut 92 was het een corner van Axel de Bruin die via de schouder Stan Rook over de keeper in de verre hoek binnenviel. Hmsh - Vfc 1-2.
  De goed leidende Scheidsrechter Hamer had er nog zin in en liet nog wat minuutjes doorspelen. Hierdoor bleef Hmsh hopen op een puntje. Gelukkig was het Robin Hos die in de laatste minuut nog een goede redding had en zo was daar het einde van de wedstrijd.
  Een niet best spelend Vfc pakt toch 3 punten. Volgende week de thuiswedstrijd tegen Vv Meeuwenplaat.
  Als team krijgen we dan een kans om revanche te nemen op onze slechte beurt van vandaag!!

  Vfc zondag staat nu op de 6e plaats.

  Vfc 2 won hun uitwedstrijd bij Voc met 3-6 en zijn hard op weg naar het Kampioenschap.
  A.s donderdag spelen zij thuis om 20.30 de inhaalwedstrijd tegen Rvv Charlois 2. Bij winst is de voorsprong 10 punten.
rfwbs-slide