• VFC Zondag wint van HVV

 • VFC Zondag wint van HVV.

  VFC Zondag speelde de laatste bekerwedstrijd tegen HVV. Een gelijkspel was voldoende om de knock-out fase te bereiken.

  De start was er een zoals je het wenst. Na 1,5 minuut was het aanvoerder Bryn Siegersma die Nasre de de diepte in stuurde en die gelijk de 1-0 maakte. HVV kwam binnen 2 minuten al op gelijke hoogte 1-1.
  In de 18e minuut was het Bryn Siegersma die op rechts alle ruimte kreeg. Hij gaf voor en het was een verdediger van HVV die de bal achter zijn eigen keeper schoot. Zo stond VFC weer voor 2-1.
  Hierna wat kleine plaagstootjes van HVV maar dit resulteerde niet in grote kansen. Vlak voor rust was het Nasre die zijn tweede goal maakte. Zo was de russtand 3-1 voor VFC Zondag.

  VFC Zondag ging de tweede helft van start zoals het de wedstrijd begon. In de 2e minuut was het Brent van Berge die de 4-1 op het scorebord zette.
  De 5-1 was er een van grote schoonheid. Een schitterende pass van Mo Bellezghari op Nasre werd door laatstgenoemde op fraaie wijze afgerond. Zo was het 5-1 en kon VFC zich op gaan maken voor een slotakkoord. Alleen werd het te laks en werden persoonlijke fouten afgestraft. Zo werd het 5-3.

  Vlak voor tijd mocht Tim Klop zijn debuut maken in VFC Zondag 1

  VFC plaatst zich voor de 2e ronde van de beker.
  Volgende week zondag de 1e competitie wedstrijd thuis tegen ZSGOWMS uit Amsterdam.
rfwbs-slide