• Vfc zondag wint van Laakkwartier.

 • Na vorige week uit bij Rkdeo een goede pot te hebben gespeeld, was het vandaag in de thuiswedstrijd tegen Laakkwartier de kans om te laten zien dat het geen uitschieter was. Ook was er wel wat recht te zetten voor het verloren uit-duel.

  De voortekenen waren prima. De zon scheen en er was veel publiek.

  Vfc begon met de volgende 11 namen;
  Robin, Axel, Stan, Jasper Anne, Sven, Robbert, Tim, Roy, Bryn en Denilson.

  Wissels: Jari, Bram, Mitchell en Colin.
  Vfc ging goed van start en dat leverde diverse kansen op in de 1e helft. Maar helaas werd er niet gescoord. Wel kopte Laakkwartier uit het niets nog op de lat.

  De prima leidende Scheidsrechter Borsboom floot voor de rust 0-0.

  Na de rust was het weer de ouderwetse Vfc start.. niet goed beginnen en de tegenstander het gevoel geven dat er wat te halen valt. Na 10 minuutjes kwamen we weer wat beter in ons spel en zo was er weer veel balbezit.
  In de 70e minuut kreeg Vfc een corner die genomen werd door Axel de Bruin, Roy vd Graaf kopte de bal door en deze kwam voor de voeten van Bryn Siegersma die de dikverdiende 1-0 binnenschoot...

  10 minuutjes later was het Roy vd Graaf die een diepe bal op Sven Goedendorp gaf en die tikte de bal subtiel over de uitgekomen keeper heen.. 2-0 voor Vfc en dat was wel de genadeklap voor Laakkwartier.

  Na het eindsignaal van Scheidsrechter Borsboom was daar de verdiende overwinning.

  Volgende week zondag de uitwedstrijd bij Wilhelmus in Den Haag

rfwbs-slide