• Voetbalplaatjesboek Pupillen VFC Vlaardingen i.s.m. Winkelcentrum van Hogendorpkwartier

 • Binnenkort zullen er foto’s worden genomen van alle VFC spelers vanaf JO-8 tot en met JO-13 elftallen. Uiteraard alleen en voor zover de ouders en/of verzorgers hier geen bezwaar tegen hebben. Het nemen van de foto’s zal geschieden voor- of na de trainingen, op de VFC locatie. Van te voren krijgt de trainer bericht wanneer zijn elftal aan de beurt is.

  Wat is de bedoeling

  Er worden 400 plaatjesboeken gedrukt met informatie over VFC en dan specifiek over de pupillen jeugd afdeling bij VFC.  Deze boeken worden gratis verspreid bij VFC en zullen op het winkelcentrum als start met een persmoment worden overhandigd aan de voorzitter en een jeugdspeler.

  Er wordt van elke jeugdspeler een foto gemaakt en op het plaatje komt de naam speler en elftal. Ook wordt de trainer/leider  gefotografeerd.

  De plaatjespakketjes van de spelers worden verdeeld bij de winkeliers van het winkelcentrum, dit zijn: Big Bazar, Pets Place, Eye wish Opticien , Verhage Restaurant, Kruidvat, Blokker , Boon's Markt Supermarkt, Poelier Jaap Westbroek , Slagerij Wapenaar, Hogervorst Delicatesse, Slijterij Rietberg, Bakkerij Klootwijk Brood en banket, Aads Broodjescorner, van Kortenhof Fietsen, Avanti Mode, Oldnew Styling, Schoenencentrum. Shabu to Go Sushi, Funny Kids Store, Plantenbeurs Bloemen en planten en Geja Dames & Heren kapper.

   Hoe ontvangt men de plaatjes set

  Bij aankopen vanaf 5 euro bij een deelnemende winkelier ontvangt men een pakketje met 4 plaatjes erin. De geplande actie periode is november 2022 tot en met januari 2023.  Uiteraard zal ook een ruilmiddag worden georganiseerd.

  Wat te doen bij GEEN toestemming

  Wij kunnen ons voorstellen dat er redenen zijn waarom uw kind mogelijk niet op de foto kan of wil. In die gevallen vragen wij u vriendelijk dit kenbaar te maken bij de trainer van het elftal van uw kind.

  Cor Huis in’t Veld, Art-director

  Mobiel 06 - 54 69 13 54

rfwbs-slide