• Voetbalplaatjesboek VFC – een mooi kado!

  31 okt 2020
 • Het Van Hogendorpkwartier heeft binnenkort een leuke actie en heeft VFC gevraagd hier aan deel te nemen: een heus voetbalplaatjesboek. Dit keer niet met de bekende grootse voetbalhelden, maar met onze eigen Kwekkers!

  Alle spelers van JO8 tot en met JO13 zullen per speler op de foto gaan en in het boek komen. De teams van JO15 tm JO19 komen alleen met een teamfoto in het boek.
  Van de Kwekkertjes komen alleen een aantal foto’s van de training in het boek.
  Super mooi dat we dit kado krijgen!

  Alle spelers van JO8 tm JO13 krijgen ook een gratis boek waarin zij alle plaatjes kunnen plakken. De plaatjes krijg je bij aankopen bij de deelnemende winkeliers op het Van Hogendorpkwartier.
  Een mooie actie: Onze pupillen een mooi aandenken voor later en de winkeliers van het Hogendorpkwartier een extra steuntje in de rug.

  Op dit moment weten we nog niet – door Corona – wanneer we op een goede en veilige manier de fotosessies kunnen inplannen. Die informatie volgt op een later moment. Wel willen we al starten met de voorbereidingen.

  Wat hebben we nodig?

  Zohttps://www.vfcvlaardingen.nl/wp-admin/admin.php?page=media-library-folders hebben we van ALLE spelers toestemming nodig om hun foto te gebruiken in het plaatjesboek. Daarnaast vragen we meteen je toestemming om foto’s waar jij op staat te mogen gebruiken voor de website, een nieuwsbrief of andere niet-commerciële doeleinden.

  Wanneer je ONDER DE 16 jaar bent moet 1 van je ouders/verzorgers/voogden ook meetekenen voor akkoord.
  Ben je boven de 16 jaar dan mag je zelf tekenen.

  Deze toestemmingsverklaring kun je zelf thuis uitprinten. Daarna lever je deze ingevuld én getekend in bij je trainer. Doe dit voor 10 november!
  Je vindt het formulier hier: Toestemmingsformulier
  Als we alle formulieren compleet hebben en we weer weten wat er na 10 november kan en mag, volgt meer informatie over de planning van deze leuke actie!

  Alvast bedankt voor de medewerking!

rfwbs-slide