• VLAARDINGEN - Aanstaande zaterdag om 17.00 uur staat voor VFC (za) de kampioenswedstrijd op het programma VFC (za) zal om 17.00 uur aantreden tegen Rijnmond Hoogvliet Sport.

    Afgelopen dinsdag stond dan eindelijk de kampioenskraker op het programma. In een volgepakte KwekkerDome werd Zuidland met 2-0 verslagen. Deze uitslag betekende de definitieve Knock-Out voor de Zuidlanders. Met nog 4 wedstrijden te gaan kan Zuidland nog gelijk komen in punten aantal, maar zal het doelsaldo en onderling resultaat ook nog in het voordeel van de zaterdag Kwekkers spreken.

    Aanstaande zaterdag zal een remise volstaan om officieel tot kampioen van de 3e klasse C gekroond te worden. Wanneer het sportpark net zo gevuld, en met sfeeracties overladen wordt als afgelopen dinsdag, kan het kampioenschap VFC (za) niet ontgaan.

    Rijnmond Hoogvliet Sport kent een wisselvallig seizoen. Van de grote tegenstanders wordt gewonnen, van de kleinere verloren. De mannen uit Hoogvliet zijn er op gebrand het kampioensfeestje van de Vlaardingers een week uit te stellen. Maar gaat dit ze lukken?

    Zorg dat u op tijd aanwezig bent op het sportcomplex om een plaats op de tribune te bemachtigen. Voorafgaand en tijdens de wedstrijd zal het sfeerteam opnieuw enkele sfeeractie organiseren. Bij een kampioenschap zal na de wedstrijd het kampioensfeest in de kantine voortgezet worden onder begeleiding van onze huis DJ. De zaterdag selectie rekent op uw steun!

rfwbs-slide