• Vrijwilliger worden

 • VFC is een actieve club en er worden gedurende het hele jaar diverse activiteiten georganiseerd. Daarnaast zijn er natuurlijk ook de wedstrijden op zaterdag en zondag die geregeld moeten worden. Kortom: er is een hoop te doen!

  Vrijwilligers zijn daarom van groot belang voor onze club. Zonder de hulp van de leden en ouders van VFC-leden kunnen we de club niet draaiende houden. Natuurlijk kunnen we uw hulp ook gebruiken als u op een andere manier betrokken bent bij onze club. Omdat we begrijpen dat niet iedereen even veel tijd heeft om een steentje bij te dragen, zijn we bezig om duidelijke en afgebakende taken te formuleren. De ene taak zal bijvoorbeeld wekelijks terugkomen terwijl we voor een andere taak even wat extra handjes nodig hebben. Alle hulp is welkom en we vragen u dan ook om ons te helpen de vele taken die er zijn in te vullen. Het spreekwoord luidt immers niet voor niets 'vele handen maken licht werk'!

  Naast de vaste taken die iedereen 1 รก 2 x (in blokken van 4 uur) toebeeld krijgen, zijn we zijn actief op zoek naar vrijwilligers, dus naast dat u ons zelf kunt benaderen om aan te geven dat u graag vrijwilliger wilt worden, zullen we ook zelf mensen benaderen met de vraag of iemand een taak of een deeltaak wil doen.

  Duidelijk omschreven en afgekaderd zodat u als toekomstig vrijwilliger ook weet waar u aan toe bent. Het kan dus zomaar gebeuren dat er iemand naast u komt staan met de vraag of u wat wilt doen voor VFC.  Er is keuze genoeg: bardiensten draaien, papier ophalen, gastheer/-vrouw zijn op zaterdag, meehelpen in de ZOP-ploeg, trainer of begeleider van een team worden, helpen bij het organiseren van een toernooi- of trainingsweekend of onderhoudsmedewerker. Zomaar een aantal functies/taken waar we nu al hulp bij kunnen gebruiken.


  Bekijk de vacature pagina!

  Bent u enthousiast geworden en wilt u uw steentje bijdragen? Wacht dan niet langer en kom gerust langs bij iemand van jeugdzaken of bij een van de bestuursleden. U kunt ook een mailbericht sturen naar communicatie@vfcvlaardingen.nl

 • Uitleg met de shifts en vrijwilligerstaken
rfwbs-slide