• VLAARDINGEN - DON opleidingen wordt vriend van VFC. Het opleidingsinstituut zal VFC de komende seizoenen ondersteunen. De vrienden van VFC zijn blij dat DON opleidingen zich wil verbinden aan VFC en hopen de komende weken nog meer nieuwe sponsoren te mogen verwelkomen.

  DON opleidingen:
  Met als aandrijfeenheid een sterk team van rij-instructeurs, docenten en adviseurs is DON Opleidingen uitgegroeid tot een volwaardig opleidingsinstituut. In 1969 begonnen als eenmansrijschool, doorgegroeid als verkeersschool en sinds 2004 een opleidingsinstituut met een scala aan opleidingen. Het doel is om klanten een totaaloplossing te kunnen bieden op het gebied van opleidingen met één aanspreekpunt en een advies dat bij u of uw bedrijf past. U kunt bij DON opleidingen terecht voor alle opleidingen over de weg of het water, zowel theorie als praktijk, regulier of versneld.

  ‘Echte kwekkers rijden bij DON!’
  Indien u een opleiding volgt bij DON opleidingen en vermeldt dat u lid bent van VFC, ontvangt VFC ook nog eens €30,00. De opleidingen heeft DON onderverdeeld in de volgende categorieën: alle (beroeps)rijbewijzen, Arbo & veiligheid, chauffeurstrainingen, logistiek, nascholing van beroepschauffeurs (code 95) en communicatie.

  Bekijk het volledige opleidingen aanbod op www.donopleidingen.nl

  Welkom DON opleidingen als sponsor van VFC! Welkom DON opleidingen als sponsor van VFC! 1 Welkom DON opleidingen als sponsor van VFC! 2

rfwbs-slide