• VLAARDINGEN - De komende seizonen kunnen bezoekers van het VFC sportcomplex genieten van de lekkerste wijnen. Wijnhandel van Dijk is met onmiddellijke ingang Official Supplier van VFC. De Vrienden van VFC sloten daartoe voor de komende drie seizoenen een verbintenis met hen.

  De Vrienden van VFC verwelkomen wijnhandel van Dijk met veel plezier als Vriend van VFC. Wijnhandel van Dijk is een sponsor in een categorie die nog niet vertegenwoordigd was bij de Vrienden van VFC. Zij zullen de komende seizoenen zichtbaar zijn op een reclameboard langs het hoofdveld van VFC.

  "Het is mooi dat dit bedrijf zich met producten en een geldelijke bijdrage aan onze club wil verbinden. We hebben wijnhandel van Dijk leren kennen als een professionele wijnhandel met verstand van zaken op het gebied van wijnen. Ze willen hun dienstverlenging verder onder de aandacht brengen van ons zakelijke netwerk en daarbij gaan we hen ondersteunen.", aldus de Vrienden van VFC.

  Wezenlijk onderdeel van de samenwerking zijn de nieuwe wijnen die vanaf heden verkrijgbaar zijn in de kantine van VFC. Onder andere een Kaiserschoppen, Radio Boka Verdejo, Torre Oria Rose en een lekkere Domaine La Baume Cabernet zullen de komende seizoenen de wijnkaart van VFC sieren.

  De samenwerking tussen de wijnhandel en de Vrienden van VFC is een mooi voorbeeld van een win-win situatie die de Vrienden van VFC voor haar sponsors en VFC probeert te creëren. Wijnhandel van Dijk en de Vrienden van VFC zijn blij met de samenwerking.

  Wijnhandel van Dijk:
  Wijnhandel van Dijk is een toegankelijke drankenspeciaalzaak waar u een breed assortiment wijnen en gedistilleerd vindt. Wijnhandel van Dijk heeft meer dan 480 wijnen in het assortiment en samen met een assortiment gedistilleerd kunnen zij aan vele wensen voldoen. Zij leveren aan diverse Horecabedrijven en instellingen. Verder hebben zij vele mogelijkheden voor relatiegeschenken. Ervaar eens een wijnproeverij in de winkel of in een voor u bekende omgeving die geheel is afgestemd op de wensen van uw gasten.

  Wijnhandel van Dijk official supplier VFC

  Wijnhandel van Dijk
  Schiedamseweg 33
  3121 JD Schiedam
  Tel.: 06 – 109 28 291
  www.wijnhandelvandijk.nl

rfwbs-slide