• Zondag selectie op trainingskamp in Schoorl

  8 jan 2019
 • Afgelopen weekend is de zondagselectie weer begonnen met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Traditiegetrouw wordt dat gedaan met een ouderwets trainingskamp/ vakantieweekend. De eerste training van 2019 werd zoals gebruikelijk bij VFC afgewerkt. Na de uitgebreide lunch konden de jongens hun rust pakken in de bus die hen naar het ultramoderne trainingscomplex in Schoorl zou brengen.

  Eenmaal daar aangekomen bleek dat het budget iets te klein was voor welke extra luxe dan ook. Maar zonder morren, stortte de selectie zich op de meegenomen spelletjes en in een mum van tijd was het heel gezellig. Na de heerlijk verzorgde maaltijd van kokkie Tan, kwam de spelersraad met een geweldige quiz.
  Het bleef daarna nog lang gezellig in het huisje.

  Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt konden de spelers alweer aan de bak in een twee uur durend onderling zaalvoetbaltoernooi. Na een kleine tussenstop bij de KFC ging de selectie terug naar het kamphuis voor een gezellig samenzijn. Na een wederom zeer enerverende spelletjesmiddag onder de bezielende, soms wat gekleurde, leiding van de gebroeders van der Slot en een heerlijke maaltijd, verzorgd door de lokale Italiaan, konden de jongens eindelijk beginnen aan hun verdiende vrije avond, wat een gezamenlijk bezoek werd aan de gezellige binnenstad van Alkmaar.

  Na een korte nacht en ontbijt was het al vroeg tijd om het kamphuis weer opgeruimd en schoon achter te laten. Om 11.00 uur bracht de bus ons naar het laatste teamuitje in Utrecht, waar de spelers zich konden uitleven in een uurtje lasergamen. Hierna was er nog even tijd voor een sportdrankje in de bar voordat de bus de zeer vermoeide maar o zo gemotiveerde zondagselectie weer naar huis bracht.

  Al met al een prachtig trainingskamp, strak georganiseerd door de spelersraad.
  Goed om te zien dat ook de talenten uit de A-jeugd zich prima hebben aangepast, maar ook hebben vermaakt.

  Conclusie is dat de zondagselectie een hecht team is dat klaar is voor de tweede seizoenshelft.

  Onderstaande foto's toont een impressie van het weekend.

  Zondag selectie op trainingskamp in Schoorl Zondag selectie op trainingskamp in Schoorl 1 Zondag selectie op trainingskamp in Schoorl 2 Zondag selectie op trainingskamp in Schoorl 3 Zondag selectie op trainingskamp in Schoorl 4 Zondag selectie op trainingskamp in Schoorl 5 Zondag selectie op trainingskamp in Schoorl 6 Zondag selectie op trainingskamp in Schoorl 7 Zondag selectie op trainingskamp in Schoorl 8 Zondag selectie op trainingskamp in Schoorl 9 Zondag selectie op trainingskamp in Schoorl 10 Zondag selectie op trainingskamp in Schoorl 11 Zondag selectie op trainingskamp in Schoorl 12